Veelgestelde vragen

 • Gaan de UWV Werkgeverscongressen door in het najaar van 2020 vanwege het coronavirus?

  In verband met het coronavirus volgen wij vanuit de overheid en RIVM alle voorschriften. Wanneer de situatie het toelaat zullen wij zo snel mogelijk via deze website en diverse andere kanalen communiceren wanneer u zich kan inschrijven en op welke data de congressen plaatsvinden, onder welke voorwaarden. Uiteraard zullen wij alle veiligheidsnormen in acht nemen. Ook zijn wij voornemens de UWV Werkgeverscongressen online aan te bieden. Informatie hierover hopen wij zo snel mogelijk aan u te communiceren.
 • Is er nog plaats bij de sessies?

  Dit jaar biedt UWV een programma aan met diverse verschillende sessies. Iedere sessie duurt 30 minuten. U kunt op de dag zelf bepalen welke sessies u interessant of relevant vindt. Het is niet nodig u vooraf in te schrijven voor specifieke sessies.
 • Wordt er een lunch/ontbijt geserveerd?

  Er wordt tijdens het fysieke congres vanaf 13.00 uur een lichte lunch geserveerd (voor het ochtendprogramma wordt een licht ontbijt geserveerd). Heeft u dieetwensen, geef deze dan door bij uw aanmelding. Er zijn vegetarische maaltijden beschikbaar.
 • Zijn er kosten verbonden aan het congres?

  UWV praat u graag bij over actuele ontwikkelingen in de wet- en regelgeving, zodat u daarop kunt anticiperen en uw medewerkers en stakeholders zo goed mogelijk kunt bedienen. Kosten voor vervoer en parkeren zijn weliswaar voor eigen rekening, maar deelname aan deze bijeenkomst is voor u kosteloos. Het aantal plaatsen is echter beperkt. Geeft u zich op, dan verwachten wij ook dat u komt.