×
 

Veelgestelde vragen

 • Is er nog plaats bij de sessies?

  Dit jaar biedt UWV een programma aan met diverse verschillende sessies. Iedere sessie duurt 30 minuten. U kunt op de dag zelf bepalen welke sessies u interessant of relevant vindt. Het is niet nodig u vooraf in te schrijven voor specifieke sessies.
 • Wordt er een lunch/ontbijt geserveerd?

  Er wordt vanaf 13.00 uur een lichte lunch geserveerd (voor het ochtendprogramma in Utrecht op 19 november een licht ontbijt geserveerd). Heeft u dieetwensen, geef deze dan door bij uw aanmelding. Er zijn vegetarische maaltijden beschikbaar.
 • Kan ik met meerdere personen aanmelden?

  Ja, dat kan. Vul wel per persoon één aanmeldformulier in. Elke aanmelding is gekoppeld aan een e-mailadres. Er kan maximaal één persoon per e-mailadres worden aangemeld.
 • Kan ik nogmaals de routebeschrijving ontvangen?

  In de bevestigingsmail die u ontvangt, staat een link naar de routebeschrijving. Enkele dagen voor het UWV Werkgeverscongres ontvangt u een tweede bevestiging met daarin nogmaals de routebeschrijving.
 • Zijn er kosten verbonden aan het congres?

  UWV praat u graag bij over actuele ontwikkelingen in de wet- en regelgeving, zodat u daarop kunt anticiperen en uw medewerkers en stakeholders zo goed mogelijk kunt bedienen. Kosten voor vervoer en parkeren zijn weliswaar voor eigen rekening, maar deelname aan deze bijeenkomst is voor u kosteloos. Het aantal plaatsen is echter beperkt. Geeft u zich op, dan verwachten wij ook dat u komt.
 • Kan ik mijn aanmelding annuleren?

  Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met daarin een persoonlijke inloglink waarmee u eenvoudig wijzigingen kunt doorgeven, maar uw aanmelding ook kunt annuleren. Van een wijziging of annulering ontvangt u een bevestiging. U kunt uw aanmelding ook annuleren door in te loggen in uw registratie en onderaan de pagina te kiezen voor 'Annuleren'. Mocht u onverwacht verhinderd zijn, dan kunt u in uw plaats een collega aanmelden. Geeft u zijn of haar gegevens via onderstaand e-mailadres aan ons door.

  AANMELDEN: U kunt zich tot twee weken voor het congres kosteloos afmelden. Daarna geldt een no-showfee van € 25,- voor cateringkosten. Een week voor het verlopen van deze uiterste annuleringsdatum ontvangt u per e-mail een herinnering van uw aanmelding.